Blind Getrouwd Ingeborg komt na 'Blind Getrouwd' met verrassend voorstel voor programmamakers
COS
Ingeborg komt na 'Blind Getrouwd' met verrassend voorstel voor programmamakers
Foto: VTM

Dit seizoen waren er enkele opvallende veranderingen in 'Blind Getrouwd'. Een van de opvallendste moet toch wel de aanwezigheid van Ingeborg geweest zijn.

Ingeborg is al sinds het begin van 'Blind Getrouwd' een grote fan van het programma. Ze heeft de taak die VTM haar gaf naar eigen zeggen heel serieus genomen. "En als het van mij afhangt: ik zou volgend seizoen graag wat meer meewerken", zegt ze in Primo.

"Ik zou het niet erg vinden om me nóg meer te moeien. Ik ben nogal een betweter. Toch heb ik mezelf voorgenomen om dit enkel nog te zijn wanneer ik het mandaat krijg", benadrukt ze in het weekblad.

We mogen niet vergeten dat Ingeborg wel degelijk een expert is. "Ik ben psycholoog en geeft relatietherapie, maar dat was dit seizoen niet mijn opdracht. Ik weet ook niet of ik er de tijd voor zou hebben", bedenkt ze zich wel.

De programmamakers waren alvast heel tevreden of Ingeborg. Dat ze er volgend jaar weer bij zal zijn, lijkt zeker mogelijk. Maar of ze zich daadwerkelijk meer zal mogen 'moeien', dat valt nog af te wachten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.