Iedereen heeft hetzelfde te zeggen over Natalia: "Zij is de enige"

door: COS
Natalia in 'K2 Zoekt K3' op VTM
Afbeelding bron: VTM

Er rust een grote verantwoordelijkheid op de schouders van Natalia. Ze is namelijk een van de juryleden die mee bepaalt wie binnenkort het nieuwe K3'tje wordt.

Natalia zetelt naast Gordon, Ingeborg, Gert Verhulst en Samantha Steenwijk in de jury van 'K2 zoekt K3'. Terwijl Gordon als jurylid heel veel kritiek krijgt, is dat bij Natalia het tegenovergestelde.

"Love Natalia, zij geeft echt goeie constructieve kritiek en weet waarover ze spreekt. Kunnen we niet van alle juryleden zeggen", lezen we op Twitter. "Ik hou zo veel van Natalia. Al haar commentaar is altijd to the point."

"Kunnen er alsjeblieft meer Natalia's in de jury zitten? Zij is oprecht de enige die nuttige commentaar geeft op een faire, niet aanvallende manier", schrijft een andere kijker. "Voor mij is Natalia de enige die altijd heel objectief en constructief commentaar geeft"

"Complimenten voor Natalia die mijn inziens wel altijd faire en opbouwende kritiek geeft", reageert iemand. Voor één kijker is het duidelijk: "Ik wil gewoon enkel Natalia in de jury"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!