'Huis Gemaakt' levert verliezend koppel Younes en Eline toch iets bijzonders op
COS
'Huis Gemaakt' levert verliezend koppel Younes en Eline toch iets bijzonders op
Foto: VTM

'Huis Gemaakt' werd net voor de zomer gewonnen door Anaïs & Cedric uit Antwerpen. Voor Eline & Younes was er minder goed nieuws.

In de finale moesten publiekslievelingen Eline & Younes de duimen leggen voor jonge Antwerpenaren Anaïs & Cedric. Het Limburgse koppel kreeg wel een duwtje in de rug in de vorm van een crowdfundingsactie.

Daarnaast leverde 'Huis Gemaakt' het koppel nóg wat moois op: vriendschap. "Startte met een schroevendraaier en eindigde met vriendschap", schrijft Younes bij een foto met Eline, Lien & Melvin en Ines & Sebastien.

"Echte liefde", reageert Ines, die met Sebastien in Boortmeerbeek één ruimte verbouwde. "Mijn favoriete verbouwers", zegt Lien, die het in Antwerpen samen met vriend Melvin opnam tegen de uiteindelijke winnaars.

"Wauw, zo leuk dat je nog altijd contact hebt met elkaar! Prachtige foto", klinkt het in de reacties. Al valt wel op dat de 'Huis Gemaakt'-winnaars niet van de partij zijn. "Ze kunnen niet met iedereen een klik hebben, hè", reageert een volger.

https://www.instagram.com/p/CjOOsTBo-pE/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.