VTM

'Huis Gemaakt'-kijkers uiten hun teleurstelling: "Tweede jaar op rij dezelfde fout"

door: COS
Cedric & Anaïs in 'Huis Gemaakt'
Afbeelding bron: VTM

Op donderdag 2 juni kwam het tweede seizoen van 'Huis Gemaakt' tot het einde. Het waren woensdag Anaïs & Cedric die de sleutel van hun huis in Antwerpen overhandigd kregen.

Dat het nek-aan-nek zou worden, konden we de dagen voor de finale zien. Zowel Eline & Younes uit Beringen en Anaïs & Cedric uit Antwerpen hadden enorm veel fans. Veel kijkers gunden beide koppels het huis even hard. Nu komen er toch wat frustraties naar boven op sociale media.

"Ik blijf in de war dat er heel dat seizoen met bijna geen enkel woord gerept wordt over dat Younes en Eline minstens dubbel de oppervlakte van Antwerpen moesten renoveren. Hoezo kun je dan niet begrijpen dat het minder afgewerkt is, in dezelfde tijdspanne?", klinkt het op Twitter.

"Een open bebouwing zal nooit winnen. Jammer, want Younes en Eline hadden dubbel zoveel werk als de andere koppels", vindt iemand. "VTM kon het meeste geld halen uit Beringen, sowieso", klinkt het scherp. "Tweede jaar op rij een dikke teleurstelling en dezelfde fout."

Ook klinkt er kritiek op het nieuws dat enkele dagen voor de finale werd verspreid over Anaïs & Cedric. Hun woning was onbewoonbaar verklaard. "Eergisteren medelijden gekweekt met onbewoonbare huis", vindt iemand. "Zoiets komt niet heel toevallig uit net voor er gestemd moet worden", vindt nog iemand.