Groot nieuws over Ruth Beeckmans
LHX
Groot nieuws over Ruth Beeckmans
Foto: VTM

Ruth Beeckmans kennen we allemaal als actrice en presentatrice. Dit jaar krijgt haar carrière echter een heel nieuwe wending.

Eerder deze maand kwam Studio 100 met straf nieuws voor alle 'Tien Om Te Zien'-fans. Er komt namelijk een musical over het programma.

Naast onder meer Jonas Van Geel en Nathalie Meskens is ook Ruth Beeckmans van de partij. Zij heeft nog nooit eerder in een musical gespeeld. "Ik vind het een heel leuk genre, dus ik ben echt vereerd dat ik dat mag doen en dat ze voldoende geloven in mijn capaciteiten als zangeres", zei ze onlangs nog tegen Het Laatste Nieuws.

'Tien Om Te Zien: de musical' gaat in december in première. Zo lang hoef je echter niet te wachten om Ruth bezig te zien als musicalactrice. Vandaag maakt Studio 100 immers bekend dat ze in nóg een musical meespeelt.

Dat is de sprookjesmusical 'Sneeuwwitje', die vanaf 1 juli de hele zomer in het Plopsa Theater in De Panne wordt opgevoerd. Ruth en Karen Damen zullen elkaar daar afwisselen in de rol van Koningin, de boze stiefmoeder.

"Ik ben heel blij dat ik deze kans heb gekregen", klinkt het bij de kersverse musicalactrice. "Het zal een uitdaging worden, maar ik kijk ernaar uit om de 'boze' koningin te spelen en het publiek te betoveren."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sprookjesmusical Sneeuwwitje (@sneeuwwitje.sprookjesmusical)

Meer nieuws

Meer nieuws

.