Lisa Gigantische plottwist in 'Lisa' beroert de gemoederen: "Mijn mond viel letterlijk open"
COS
Gigantische plottwist in 'Lisa' beroert de gemoederen: "Mijn mond viel letterlijk open"
Foto: VTM

'Lisa' zorgde maandag voor een plottwist van jewelste. Maanden na zijn verdwijning blijkt Jonas dan toch nog te leven; hij wordt vastgehouden door Gert.

Veel kijkers die gewoon elke avond afstemmen op de aflevering en niet in fangroepen zitten, vielen donderdagavond van hun stoel toen ze Jonas (Oscar Willems) plots weer zagen in 'Lisa'. Andere fans hadden de afgelopen weken al vooruit gekeken en wisten wat er stond te gebeuren.

Op Facebook wordt er enthousiast gereageerd op de plottwist. "Niet verwacht. Mijn mond viel letterlijk open", lezen we. "Zo spannend vandaag. Had ik helemaal niet verwacht", zegt nog een kijker. "Superblij, wordt spannend. Hopelijk duurt het geen maanden voor ze hem vinden", klinkt het.

"Dat was een grote verrassing", klinkt het enerzijds. Andere fans hadden al langer het vermoeden. Het lichaam van Jonas was immers nooit teruggevonden. "Ik heb het altijd gezegd, Jonas zal niet dood zijn... verheug me op het moment dat hij herenigd wordt met Lisa."

Afleveringen inhalen

Heel fans die na de exit van Jonas waren afgehaakt, komen nu terug op die beslissing. "Ik ga terug beginnen kijken dan!", klinkt het. "Ik moet precies terug beginnen kijken" en "Dringend verder kijken dus", lezen we verder. "Ik ben al begonnen met afleveringen in te halen", laat iemand weten.

'Lisa' loopt nog een weekje voor de reeks tijdelijk van het scherm verdwijnt. Na aflevering 65 op donderdag zal ook 'Lisa' in zomerpauze gaan. Na de zomer zal de reeks nog zo'n 30 afleveringen lopen, tot alle 96 afleveringen getoond zijn. Dan weten we hoe het hedendaagse sprookje afloopt.

Meer nieuws

Meer nieuws

.