Fantastische 'Blind Getrouwd'-update: "Kleintje op komst!"
COS
Fantastische 'Blind Getrouwd'-update: "Kleintje op komst!"
Foto: VTM

Op het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd' moeten we wat langer wachten. Voor het eerst zullen we het programma pas in het najaar te zien krijgen.

'Blind Getrouwd' leverde al een aantal geslaagde huwelijken af. Zo verwachten Veerle Van den Eynde en Nick Wijns na het verlies van hun tweede kindje binnenkort een nieuw wondertje. In het boek 'Een regenboog in jou' getuigde Veerle over de zwangerschap na het verlies.

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn dan weer voor het eerst met hun gezinnetje op vliegvakantie getrokken. Met de hulp van Nuria's mama kan het 'Blind Getrouwd'-oerkoppel ook van wat quality time genieten zonder oogappels Victor en Théodore.

En dan is er nog leuk 'Blind Getrouwd'-nieuws! Ben Leers (uiterst rechts) trouwde in het tweede seizoen met Tine Coenen (in de groene jurk). Van een romantische klik was geen spraken en dus gingen ze als vrienden uit elkaar. Nu hebben Ben en zijn partner Liesbeth fijn nieuws te delen.

"Wij hebben geweldig nieuws! In september krijgen we versterking (m?/v?) om ons huisje nog gezelliger te maken. Kleintje op komst", laat Ben weten op Instagram. Gefeliciteerd, Ben en Liesbeth!

https://www.instagram.com/p/CbLY9pBMN_e/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CbNRDyVjDdI/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CbIooedtYJy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.