Er is opvallend nieuws over de 'Huis Gemaakt'-woning van Younes en Eline in Beringen
COS
Er is opvallend nieuws over de 'Huis Gemaakt'-woning van Younes en Eline in Beringen
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' grepen Eline & Younes in juni net naast hun verbouwde huis in Beringen. Het waren Anaïs & Cedric die het tweede seizoen van het programma wonnen.

Er werd meteen na 'Huis Gemaakt' een crowdfunding gestart voor Younes & Eline. Die bracht een mooi bedrag van meer dan 30.000 euro op. Dat bleek toch niet genoeg om (mits een kleine korting) een lening aan te gaan bij de bank en hun huis in Beringen aan te kopen.

Het huis is dan ook vanaf deze week te koop gesteld voor 395.000 euro. "Dat is een correcte prijs", zegt vastgoedmakelaar Cédric Larbie in Het Nieuwsblad. "Het pand is top qua originaliteit en creativiteit. Het is een beetje atypisch ingericht en er werd met gedurfde kleuren gewerkt. Je ziet dat er hart en ziel in gestoken is."

De vastgoedmakelaar verkocht vorig jaar ook al het huis van Amber & Kenny in Laakdal. Er waren toen veel kandidaten, maar er zakten ook veel fans van het programma af naar Laakdal om het huis gewoon te komen bekijken.

Daarom wordt er op zondag 28 augustus een kijkdag georganiseerd. "Eigenlijk is het een soort fandag, die plaatsvindt van 14 tot 17 uur. Op voorhand inschrijven is wel verplicht", aldus Cédric Larbie in de krant.

Meer nieuws

Meer nieuws

.