Er ontstaat een mooie vriendschap in 'Liefde Voor Muziek': "Maf"
LHX
Er ontstaat een mooie vriendschap in 'Liefde Voor Muziek': "Maf"
Foto: VTM

'Liefde Voor Muziek' draait niet alleen om muziek, maar ook om menselijke connecties. In de afleveringen is duidelijk te zien hoe de artiesten langzaamaan naar elkaar toe groeien.

Johannes Genard van School is Cool was in 2016 al eens te zien in 'Liefde Voor Muziek'. Hij is erg dankbaar dat hij het nog eens mag meemaken.

Aan Dag Allemaal vertelt hij dat hij tijdens de opnames een erg goede klik had met Stan Van Samang. "Na twee dagen deelden we al onze diepste zielenroerselen", onthult hij.

"Maf hoe het zo snel evolueerde van 'we gaan vriendelijk zijn voor elkaar in de buurt van de camera' tot een oprechte vriendschap", vindt hij. Iets wat de twee artiesten gemeenschappelijk hebben en wat dus zeker geholpen heeft, is het feit dat ze thuis allebei kleine kinderen hebben rondlopen.

Johannes' jongste, Wil, is net 1 jaar geworden. Het voorbije jaar heeft hij dan ook niet veel geslapen. "Daar weet Stan alles van, natuurlijk. We hebben het dan ook uitgebreid over de slaapperikelen van zijn zoontje Lenny gehad."

Meer nieuws

Meer nieuws

.