Els uit 'Boer Zkt. Vrouw' over hereniging met Garry: "Dat was voor mij een kantelmoment"
COS
Els uit 'Boer Zkt. Vrouw' over hereniging met Garry: "Dat was voor mij een kantelmoment"
Foto: VTM

Maar liefst vier van de vijf koppels uit 'Boer Zkt. Vrouw' zijn negen maanden na de opnames nog steeds samen. Even waren dat er 'maar' drie.

Op het reüniemoment bleken Emi & Kim, Els & Cyriel en Elien & Lorenz nog steeds gelukkig samen. Bij Amber & William bleef het bij vriendschap en tot ieders verrassing waren ook Els & Garry niet meer samen. Al duurde het niet lang voor we ander nieuws kregen.

In oktober scheidden de wegen van Els en Garry tot Els met Nieuwjaar een berichtje stuurde. Het contact werd hersteld en ze hoorden elkaar weer dagelijks. "De reünie was voor mij een kantelmoment", zegt Els in Story. "Tegen iedereen moeten zeggen dat we niet meer samen waren, was heel emotioneel."

De klik en de gevoelens waren er voor beiden nog steeds. Alleen ging het voor Els na de opnames iets te snel. Dat Garry haar een pauze heeft gegund, daar is ze heel dankbaar voor. "Eind maart is het weer goed gekomen. Ik heb er goed over nagedacht, want ik wil hem niet meer kwetsen. Ik ben verliefder dan ooit!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.