BREAKING NEWS Dzuibi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' zetten punt achter hun relatie
PMN
Dzuibi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' zetten punt achter hun relatie
Foto: VTM

Het heeft niet mogen zijn voor Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen. Ze zijn niet meer samen.

Dziubi en Brecht namen afgelopen seizoen deel aan 'Blind Getrouwd'. Ze leken een goede match want hun huwelijk overleefde het programma.

De twee trouwden in hetzelfde trouwkostuum en de liefde spatte van het scherm. Desondanks hebben ze nu besloten om de stekker uit hun huwelijk te trekken. Ze trouwden vorig jaar op 2 juni. Hun eerste huwelijksverjaardag hebben ze dus net niet gehaald. 

"Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Brecht en ik niet langer een koppel zijn", klinkt het in een mededeling. 

"We kenden een geweldig mooie start waarbij we direct een supertoffe klik hadden en oprecht konden communiceren met elkaar. Dit zorgde voor een prachtig en geslaagd Blind Getrouwd-parcours. We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde." 

"We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten gezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen."

"Om onze breuk in alle rust en sereniteit te kunnen verwerken, wensen we hier verder niet over te communiceren. We hopen op jullie begrip te mogen rekenen. "

"Oprecht bedankt aan iedereen voor alle lieve berichten en steun die we het afgelopen jaar mochten ontvangen."

Heel verrassend komt dit nieuws nu ook weer niet. Er waren al een tijdje geruchten.

https://www.instagram.com/p/CrMKuzarBjc/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.