Blind Getrouwd Dziubi uit 'Blind Getrouwd' reageert na scherpe kritiek Christophe Ramont
COS

In 'Blind Getrouwd' is er voor de tweede keer een koppel van hetzelfde geslacht. Tussen Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter klikt het enorm goed.

Christophe Ramont uit het vijfde seizoen van 'Blind Getrouwd' was heel enthousiast om weer een homokoppel gematcht te zien worden. Toch uitte hij onlangs kritiek op hoe Brecht en Dziubi in beeld werden gebracht. Hij sprak zich daarover uit op Twitter.

"Dus de heren mogen speechen op het trouwfeest. Wow, we zijn 2022. Extra pijnlijk en waar ik mij altijd tegen verzet heb: het toxisch beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is, blijkbaar is Dziubi het vrouwtje", verwijst Christophe naar Dziubi's indeling bij de meisjes aan het begin van het programma.

Dziubi vond dat zelf geen probleem. "De productie heeft op voorhand gezegd: 'Als er een homokoppel is, gaan we hen at random indelen bij de meisjes en bij de jongens. Dus ik heb daar eigenlijk nooit gevolg aan gegeven", zegt Dzibu bij HLN Showbits.

Dat Brecht hem over de drempel droeg, gebeurde volgens Dziubi ook heel spontaan. "Hij vond dat symbolisch." Dziubi begrijpt wel dat Christophe en kijkers er zich vragen bij stellen. "Maar dat is eigenlijk allemaal heel natuurlijk en zonder echt voorbedachte rade zo opgezet", aldus Dziubi.

https://twitter.com/c_ramont/status/1571942570695204870

Meer nieuws

Meer nieuws

.