VTM

Dries Van Langenhove niet te spreken over Sean Dhondt: "Terwijl hij haar voor heel Vlaanderen bedrogen heeft"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Onafhankelijk parlementslid Dries Van Langenhove heeft muzikant en presentator  Sean Dhondt zwaar op de korrel genomen. Hij schuwde de harde woorden niet.

 

 

Sean Dhondt gaat samen met een Nederlandse collega een nieuw programma presenteren, 'Free Love Island' genaamd. Een show waarin monogamie in vraag gesteld wordt en waaraan koppels en vrijgezellen meedoen, met de bedoeling te ervaren wat een open relatie hebben betekent. Vanaf 5 november te zien op VTM 2.

Dries Van Langenhove zal er zijn tv alvast niet voor aanzetten: "Zijn kijkcijfers het echt waard om onze degenererende samenleving die gebukt gaat onder zelfmoord, depressie en verscheurde gezinnen nóg dieper te duwen?", vraagt hij zich af op Twitter.

Hij haalt ook uit naar presentator Sean, die recent het slachtoffer werd van een oplichter die zich onder de naam 'Eveline' uitgaf en zo pikante foto's en filmpjes van Sean en andere Bekende Vlamingen kon bekomen:

"Nadat Sean Dhondt z'n vrouw bedroog voor de ogen van heel Vlaanderen, gaat hij nu anderen aansporen hetzelfde te doen", klinkt het bij Dries.