Dirk Draulans klapt uit de biecht over 'De Verraders': "Consensus dat we niet Issam maar háár zouden verbannen"
COS
Dirk Draulans klapt uit de biecht over 'De Verraders': "Consensus dat we niet Issam maar háár zouden verbannen"
Foto: VTM

Maandag werd de derde aflevering van 'De Verraders' uitgezonden op VTM. Het waren deze keer Dominique Persoone en Issam Dakka die 'vermoord' en 'verbannen' werden.

Elke week vertelt Dirk Draulans op Facebook over zijn ervaringen in 'De Verraders'. Ook na de derde aflevering doet hij dat. Uit zijn getuigenis blijken we als kijker heel veel zaken niet mee te krijgen. Zoals een consensus over wie er aan de ronde tafel naar huis zou worden gestuurd.

"Overdag was er een consensus in de maak dat we ’s avonds de jonge Nora zouden verbannen, die tekenen van fysieke en mentale uitputting vertoonde. Een soort goede daad dus", bekent Dirk. "Maar geleidelijk aan dreef die consensus weg richting Issam, om redenen die me evenmin echt duidelijk zijn geworden."

"Misschien waren ze een gevolg van Nora’s verdediging dat ze het recht had om kwetsbaar en fragiel over te komen, en dat wij ons daar niet mee te moeien hadden – ze had er lucht van gekregen dat ze geviseerd werd. Zelfs op weg naar de raadkamer beet iemand me nog gauw toe: we gaan voor Issam!"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.