Dirk Draulans geeft Astrid Coppens na 'De Verraders' nog een venijnige trap na
COS
Dirk Draulans geeft Astrid Coppens na 'De Verraders' nog een venijnige trap na
Foto: VTM

Het eerste seizoen van 'De Verraders' kwam onlangs tot een einde. Dat er een tweede seizoen komt, lijkt nu al vast te staan. 

Achttien kandidaten begonnen aan het avontuur; onder hen vijftien bondgenoten en drie verraders. Hoewel de gemoederen in 'De Verraders' vaak opliepen, ontstonden er ook mooie vriendschappen. Zélfs tussen bondgenoten en verraders.

Zo keek Astrid Coppens zelfs met medebondgenoot Kim Van Oncen én haar 'moordenaar', verrader Walter Damen naar de aflevering waarin Astrid moest vertrekken. Met wie Astrid zeker niet bevriend werd, is bioloog en journalist Dirk Draulans.

Dirk had tijdens zijn wekelijkse Facebookberichten over het programma geen goed woord over voor Astrid en ook nu is hij scherp. "Algemeen gesproken hing er een amicale sfeer. Behalve wanneer Astrid door de gangen liep te briesen", zegt hij in Dag Allemaal.

"Ik heb haar toen aangemaand om een beetje beleefd te blijven, maar ze bliksemde mij neer met haar ogen. Ze is vermoord ter bevordering van de sfeer in de groep", aldus Dirk Draulans in het weekblad.

Meer nieuws

Meer nieuws

.