Dina Tersago enorm geschrokken van felle reacties: "Dat kwam heel hard aan"
COS
Dina Tersago enorm geschrokken van felle reacties: "Dat kwam heel hard aan"
Foto: VTM

Binnenkort start bij VTM het nieuwe programma 'Ik Wil Een Kind'. Dina Tersago zet op maandag 18 oktober om 20.35 uur het thema bewust co-ouderschap op de kaart.

VTM en Dina Tersago willen wensouders laten kennismaken met het concept 'bewust co-ouderschap'. Ze willen hen meer omkadering aanbieden met behulp van experten. "We gaan wensouders begeleiden, informeren en samen zoeken of bewust co-ouderschap een mogelijk antwoord op hun kinderwens is", legt Dina uit bij 'De Cooke & Verhulst Show'.

Meteen na de aankondiging van het programma kwamen er heftige reacties. "We hadden natuurlijk wel verwacht dat er wat reacties zouden komen. We willen het uit de taboesfeer halen, dus dat betekent enerzijds dat we dat aanmoedigen dat erover gesproken wordt", legt de presentatrice uit.

"Anderzijds moet ik eerlijk zeggen dat ik wel heel erg geschrokken ben van de felle reacties en dat dat ook wel binnenkomt. Mensen werden ook heel persoonlijk naar mij toe en dan is dat wel heel confronterend. 'Je bent het niet waard om moeder te zijn', hoorde ik. Dan komt dat wel heel hard aan", besluit Dina.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.