Dina Tersago en VTM doorbreken taboe van bewust co-ouderschap met 'Ik Wil Een Kind'
COS
Dina Tersago en VTM doorbreken taboe van bewust co-ouderschap met 'Ik Wil Een Kind'
Foto: VTM

VTM komt met een nieuw programma over bewust co-ouderschap. Een niet-traditionele gezinsvorm waarbij twee of meer mensen afspreken om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden, zonder dat er sprake is van een romantische relatie.

VTM wil mee helpen het taboe rond bewust co-ouderschap te doorbreken en ondersteunt in 'Ik Wil Een Kind' wensouders in hun zoektocht naar de juiste co-ouder. Vier experten zetten hun schouders onder het programma en Dina Tersago presenteert de oproepaflevering.

"Toen de vraag kwam om de oproepaflevering van 'Ik Wil Een Kind' te presenteren dacht ik: 'Dat is een moeilijk onderwerp'. Maar het is ook een onderwerp waar veel over te vertellen valt", merkt Dina op.

"In 'Ik Wil Een Kind' gaan we mensen begeleiden in hun traject op weg naar hun droom om een gezin te hebben. Want áls we kunnen helpen, waarom zouden we het niet doen? De vraag is er, het bestaat al… wij kunnen een cruciale rol spelen om die mensen het juiste traject aan te bieden."

In de oproepaflevering op maandag 18 oktober om 20u35 zet Dina Tersago het thema op de kaart om zo op zoek te gaan naar geschikte wensouders. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.