Dina Tersago barst in tranen uit na 'Huis Gemaakt': "Ik wil dat jullie dat weten"
COS
Dina Tersago barst in tranen uit na 'Huis Gemaakt': "Ik wil dat jullie dat weten"
Foto: VTM

Op woensdag 1 juni viel het doek in 'Huis Gemaakt'. Letterlijk. Toen het doek van het Antwerpse pand viel, wisten Anaïs & Cedric dat ze de wedstrijd gewonnen hadden. Voor Eline & Younes was er geen goed nieuws.

Bij Anaïs & Cedric was de euforie natuurlijk enorm groot, nadat ze te horen kregen dat ze hun droomhuis in Antwerpen hadden gewonnen. Teleurstelling was er dan weer bij Eline & Younes. Zij hadden dolgraag hun huis in Beringen gewonnen om Elines dochtertje Lena een mooie toekomst te kunnen geven.

Ook Dina Tersago had het duidelijk erg moeilijk om de terneergeslagen Eline & Younes te zien. "Ik kan mij alleen maar voorstellen hoe groot de ontgoocheling moet zijn. Ik vind het zo erg. Jullie hebben echt een fantastisch parcours afgelegd. Ik wil dat jullie dat weten", zei de presentatrice.

"Jullie mogen echt bijzonder trots zijn op jezelf en ik hoop dat het een ervaring is die jullie meenemen naar later en waar jullie met heel veel mooie herinneringen op kunnen terugkijken. Dikke proficiat. Ik had jullie ook heel graag een huis gegeven. Maar helaas mocht ik er maar één weggeven", besloot Dina Tersago.

Net als vorig jaar vinden kijkers dat Eline & Younes ook een duwtje in de rug verdienen. Daarom zijn er alvast enkele crowdfundingsacties opgestart. Wil je het koppel zelf steunen? Dat kan onder meer hier en hier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.