Deelnemer aan 'B&B zoekt lief' onverwacht overleden
LHX
Deelnemer aan 'B&B zoekt lief' onverwacht overleden
Foto: VTM

Deze week is een nieuw seizoen van 'B&B zoekt lief' begonnen. Zes B&B-uitbaters in de hele wereld wagen hun kans in de liefde.

Patricia Brunswyck is één van de vrijgezelle B&B-uitbaters die op zoek zijn naar de liefde. Ze is al achttien jaar gelukkig op Curaçao, maar het enige dat ze mist is een man.

Eén van de uitverkorenen die bij haar op bezoek mogen in 'B&B zoekt lief', is Kurt. Hij is nu onverwacht overleden, meldt VTM.

"Met droefheid brengen we je op de hoogte van het onverwachte overlijden van Kurt, één van onze geliefde deelnemers uit 'B&B zoekt lief'", luidt het bericht. Kurt stierf door acuut hartfalen.

Voor Patricia is het nieuws verschrikkelijk om te horen. "Kurt was altijd heel lief en respectvol. Daarnaast was hij ook heel zorgzaam, het was iemand die ik graag rond mij had", reageert ze aan Het Laatste Nieuws.

Kurt was al te zien in de eerste aflevering van 'B&B zoekt lief'. VTM laat weten dat de rest van de afleveringen, in samenspraak met de familie van Kurt, ook zullen worden uitgezonden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.