VTM

'De Vermeires'-kijkers nemen geen blad voor de mond: "Je kan er niet naast kijken"

door: COS
Maxime, Jacques en Julie Vermeire en Laurins Dursin
Afbeelding bron: VTM

De afgelopen weken konden we op VTM elke zaterdag naar 'De Vermeires' kijken. Na zes afleveringen zit het eerste seizoen van de reeks erop.

'De Vermeires' ging de afgelopen weken de strijd aan met 'Big Brother Live' en 'The Greatest Dancer'. Het VTM-programma hield zich staande, maar lokte gemengde reacties uit. Na de laatste aflevering klinkt de kijkersmening overwegend positief.

"Prachtige familie. Een papa die alles doet om zijn kinderen gelukkig te maken en wederzijds respect. Top!", klinkt het. "Geweldige reeks, was heel fijn om naar te kijken", lezen we nog. "Mooi om te zien hoe hij met zijn kinderen omgaat."

"Aangenaam om naar te kijken. Julie is een zeer spontaan meisje. En papa is er een uit de duizend, ziet zijn kids graag en het is ook wederzijds", reageert iemand. "Leuk om naar te kijken. Je ziet dat Jacques zijn kinderen graag ziet, hij doet er alles aan om ze gelukkig te maken. Chapeau, je doet het goed."

Naïef

Toch klinkt er hier en daar ook kritiek. "Programma is toch niet wat ik verwacht had. Julie is echt heel aanwezig en naïef. Haar vriend doet blijkbaar alles voor een eventuele carrière. Mooi dat Jacques dit doet voor zijn kinderen, maar we worden overstelpt met eventuele BV's."

"Twee keer gekeken, nog nooit zo'n saaie boel gezien. Dikke flop", zegt nog iemand. "Te veel bedoeld om de dochter in de belangstelling te zetten. Je kan er niet naast kijken, ze moet op de voorgrond staan. Ze is te druk en te vermoeiend, ze zal nog veel van haar vader moeten leren."