De chaos is compleet in apotheose van 'De Verraders': "Dat kan toch niet? Ik snap het niet"
COS
De chaos is compleet in apotheose van 'De Verraders': "Dat kan toch niet? Ik snap het niet"
Foto: VTM

Loïc Van Impe zorgde vorige week voor chaos in het kasteel van 'De Verraders'. Hij schokte iedereen met zijn speech aan de ronde tafel.

"Ik wil graag proberen het verschil te maken. Ik ben als verrader aangeduid in het spel, maar ik wil dat de bondgenoten winnen. Als bondgenoot wil ik dat doen, want au fond denk ik dat ik dat ben", klonk het bij Loïc Van Impe aan de ronde tafel.

Loïc verklapte dus dat hij een verrader is. Een plan waar medeverrader Jamie-Lee Six geen weet van had. Ze begrijpt er niks van. "Ik zakte door de grond", klinkt het bij haar. Ook Niels is het noorden even kwijt: "Dat kan toch niet? Ik snap dat niet."

Ook Ward merkt wat op: "Ik was totaal niet voorbereid op dit spel, in de rapte heb ik de spelregels doorgelezen, maar ik herinner me wel de zin: 'Een verrader mag zich nooit kenbaar maken'", verklaart hij.

De chaos is dus compleet aan de ronde tafel. Hoe draait Loïcs plan uit? Stemmen de bondgenoten alsnog Hannelore uit het kasteel of zorgt deze verrassende wending voor een andere uitkomst? We zien het maandag 28 maart om 20.35 uur in de apotheose van 'De Verraders' op VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.