Blind Getrouwd Christiaan doet schrikken in 'Blind Getrouwd': "Gaat toch nooit lukken, wat doen we hier dan nog?"
COS
Christiaan doet schrikken in 'Blind Getrouwd': "Gaat toch nooit lukken, wat doen we hier dan nog?"
Foto: VTM

Jana en Christiaan leken zich een tijdje bij de 'sterke' koppels van 'Blind Getrouwd' te mogen rekenen. Nu is er toch een barstje verschenen.

Na de boottocht werd het in 'Blind Getrouwd' een korte nacht voor Jana en Christiaan. Tot in de late uurtjes hadden ze het over een opvallende uitspraak van Jana. Na een gesprek met Florence biechtte ze aan Christiaan op dat hij eigenlijk niet haar type is.

"Hij was plots heel kort en bruut en toen zei hij: 'Dan brengt dat hier toch eigenlijk niet meer op? Dan gaat dat toch nooit lukken. Wat doen we hier dan nog?'", vertelt Jana. Voor zo'n reactie was Jana al bang. Christiaan zegt 's ochtends dat het om een schrikreactie ging.

"Ik heb daarover nagedacht. Je kan nooit 100 procent iemand z'n type zijn natuurlijk. Toen ze zei: 'Je bent mijn type niet', had ik zoiets van: ik zit hier op 0%. Dat was even de schrik die ik toen had en daarom dat ik zo fel was", legt Christiaan uit.

Christiaan geeft toe uiterlijk belangrijk te vinden. "Dat werd helemaal weggepakt. Maar dan zei ze: 70%. Eigenlijk is dat goed, hè. Als je vroeger op een examen 70% had, dan was je goed bezig", relativeert hij. "Het is gezegd en nu zou ik liever met een schone lei terug verdergaan en dat weer laten groeien", besluit Jana.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.