The Masked Singer Camille Dhont en Loredana De Amicis doen geheim uit de doeken na 'The Masked Singer'
COS
Camille Dhont en Loredana De Amicis doen geheim uit de doeken na 'The Masked Singer'
Foto: VTM

Vrijdag werd Miss Poes gekroond tot de opvolgster van Koningin. Camille Dhont won - na Sandra Kim vorig jaar - het tweede seizoen van 'The Masked Singer'.

Dat het erg goed klikte tussen alle kandidaten konden we al zien op sociale media. Ze hadden natuurlijk allemaal een gemeenschappelijk geheim. Het klikte zo goed dat de kandidaten een WhatsAppgroep oprichtten. Die gebruiken ze ook nog steeds.

Het bestaan van die WhatsAppgroep onthulde Bart Cannaerts al toen hij na zijn ontmaskering in 'The Masked Singer' passeerde bij Qmusic. De naam van die groep bleef geheim. Tot nu. "Niemand zou het geraden hebben", zegt Camille Dhont. "Want het is een heel moeilijke", vult Loredana De Amicis aan.

De naam? Ibernice & The Ladies. Naar Ibernice MacBean, de zangcoach uit het VTM-programma. "Wij zijn ontzettend dankbaar dat ze ons zo goed heeft gecoacht. Iedereen heeft dat zo goed gedaan. Da's dus eigenlijk een eerbetoon, een ode aan Ibernice", aldus Loredana.

Laat de 'ladies' ons vooral niet misleiden. "Ik denk zelfs dat de mannen het hebben gekozen", bedenkt Camille zich. Het idee kwam in ieder geval uit het kamp van de Robots, Aster Nzeyimana en Lize Feryn.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.