'Boer Zkt. Vrouw'-kijkers komen met verrassende onthullingen: "Die zijn nu al uiteen!"
COS
'Boer Zkt. Vrouw'-kijkers komen met verrassende onthullingen: "Die zijn nu al uiteen!"
Foto: VTM

'Boer Zkt. Vrouw' hield ons ook tijdens het veertiende seizoen in de ban. In de slotaflevering op 22 mei brengt Dina Tersago de boeren en hun (ex-)partners samen voor een terugblik.

De ontknoping van 'Boer Zkt. Vrouw' nadert. Zondag weten we welke boeren nog samen zijn met hun uitverkorene en welke duo's hun eigen weg zijn gegaan. Wij vroegen onze lezers alvast welke koppels volgens hen wel en niet samen zullen blijven.

Veel mensen wagen al wat gokjes en die klinken niet veelbelovend. Verschillende kijkers vrezen dat er maar heel weinig duo's nog samen zullen zijn en nog pessimistischer: "Ik denk dat er geen enkel koppel nog samen zal zijn", reageert een kijker.

Er lijken ook al wat spoilers tussen de reacties te zitten van mensen uit de omgeving van de boeren of hun partners. "Kim en Emi blijven samen", weet een kennis van Emi. "Van de rest weet ik het niet." Maar iemand anders weet wel meer, want ook Cyriel en Els zouden nog steeds samen zijn.

Een grote verrassing zou zich volgens enkele geïnformeerde kijkers kunnen voordoen bij geitenboer Garry. "Niet samen: de geitenboer en zijn grote liefde!", klinkt het. En: "De geitenboer en zijn Els zijn nu al uiteen." We komen het zondag 22 mei te weten bij VTM.

Meer nieuws

Meer nieuws

.