Boer Zkt. Vrouw 'Boer Zkt. Vrouw'- boeren én -boerin onthullen eindelijk hun identiteit: 'Dan start nieuw seizoen al'
COS
'Boer Zkt. Vrouw'- boeren én -boerin onthullen eindelijk hun identiteit: 'Dan start nieuw seizoen al'
Foto: VTM

Wie zijn de vier boeren en de boerin uit het 14de seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw'? Voorlopig kreeg Vlaanderen hun gezicht nog niet te zien, maar we komen snel te weten wie ze zijn.

Ook de vrijgezellen die zich inschreven voor 'Boer Zkt. Vrouw' weten niet wat (of wie) hen te wachten staat. Kan je verliefd worden op iemand die je nog nooit hebt gezien? Dát was de trigger van het nieuwe seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw'. Vanaf zondag 6 maart gaat Dina Tersago op zoek naar het antwoord. 

In de eerste twee afleveringen wordt het geduld van de kijkers én de kandidaten beloond. Ze schreven zich in op basis van enkele vage foto’s, een kort geluidsfragment en een uitgebreid portret van het leven van de boer of boerin. Nu krijgen ze hen voor het eerst te zien.

Ziet hij of zij eruit zoals ze het zich hadden voorgesteld? Zowel bij de kandidaten als bij de boeren is de spanning te snijden bij de start van dit nieuwe romantische avontuur. De identiteit van William en Elien wordt in aflevering 1 bekend gemaakt. Garry, Cyriel en Kim zijn in aflevering 2 aan de beurt.

'Boer Zkt. Vrouw', vanaf zondag 6 maart om 19.55 uur bij VTM en op VTM GO.

Meer nieuws

Meer nieuws

.