'Blind Getrouwd'-expert onverbiddelijk en drukt Florence met de neus op de feiten
COS
'Blind Getrouwd'-expert onverbiddelijk en drukt Florence met de neus op de feiten
Foto: VTM

Florence Vandoorne en Jiri Punt hadden deze week een moeilijk momentje in 'Blind Getrouwd'. Een bericht van Jiri deed Florence weer helemaal toeklappen.

We treffen Florence Vandoorne en Jiri Punt ijzig stil aan de ontbijttafel. Na een knuffel ging Jiri in een bericht iets te ver naar het gevoel van Florence. Wat volgde was een pijnlijk voorbeeld van miscommunicatie en misinterpretatie. Bij experte Sarah legt het koppel het voorval uit.

Florence geeft aan zich over de fysieke barrière te proberen zetten. Wat nog zou kunnen helpen, weet ze niet goed. "Het is daarom dat ik wil wachten tot ik iets meer gevoel of aantrekking heb", zegt ze. "Maar als je daarop gaat wachten... Allee, jullie zijn nu absoluut nog niet toe aan seks, denk ik", merkt Sarah op.

"Ik zie heel veel koppels die effectief zeggen van: 'We hebben geen intimiteit. Het komt niet vanzelf.' Dan denk ik: Dat komt ook niet vanzelf. Je moet er gewoon aan beginnen en dan komt de goesting. Dit is nu niet op vlak van seksualiteit, maar op vlak van intimiteit", klinkt het bij de experte.

"Je moet het eigenlijk doen en dan komt de goesting en dan komen de gevoelens. En niet gaan denken van: Er moet eerst een vonk zijn om dan wat meer aanrakingen te hebben. Het is juist door de ander aan te raken, dat de gevoelens ook kunnen groeien", benadrukt ze tegenover het koppel.

Florence maakt zich wel zorgen: "Ben ik daar wel echt klaar voor? Zonder dat gevoel om dat al te doen. Ik ga het proberen, maar ik ga me niet forceren. Ik ga echt wel wachten tot het toch oké voelt."

Meer nieuws

Meer nieuws

.