Birgit Van Mol en partner René hebben ondanks ziekte besluit genomen
COS
Birgit Van Mol en partner René hebben ondanks ziekte besluit genomen
Foto: Photonews

Birgit Van Mol verdween vorig jaar als nieuwsanker bij 'VTM Nieuws'. Ze heeft haar handen nu meer dan vol met 'Telefacts Zomer' en haar gloednieuwe online reeks.

Birgit Van Mol gaat de komende weken op bezoek bij verschillende BV's in hun vakantiehuis. Dat doet ze voor de nieuwe webreeks 'Het Vakantiehuis' die in de HLN-app te bekijken is. Ze passeert onder meer bij Luc Appermont en Bart Kaëll in Spanje en bij Josje Huisman in haar camper.

Opvallend is dat Birgit zelf al jaren niet op reis is geweest. Dat heeft te maken met haar echtgenoot René. Die lijdt al zeven jaar aan een ongeneeslijke auto-immuunziekte die zijn vitale organen aantast. "De voorbije jaren was op reis gaan dus moeilijk, omdat er altijd plots iets kan gebeuren", zegt Birgit bij HLN.

Birgit en René hebben nu een besluit genomen. "Deze zomer gaan we opnieuw even weg", klinkt het. "We reizen naar vrienden die geëmigreerd zijn naar Portugal. Heel fijn om er opnieuw even tussenuit te gaan, zeker omdat ook Otis (de 17-jarige zoon van Birgit en René, red.) en zijn vriendinnetje mee gaan."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.