Average Rob reageert op speculaties: 'Of ik Papegaai ben in 'The Masked Singer'?
LHX

Er is heel wat onenigheid over wie zich onder het pak van Papegaai zou kunnen verschuilen in 'The Masked Singer'. Onder andere Sam Gooris, Jonas Van Geel, Davy Gilles en Average Rob worden verdacht.

Wanneer Average Rob te gast is bij MNM, zetten presentatoren Sander Gillis en Laura Govaerts even alles op een rijtje. Zijn stem lijkt op die van Papegaai, hij werkt (net zoals één van de tips zegt) regelmatig samen met zijn broer, hij tweette onlangs een papegaai en reageerde op een post van 'The Masked Singer'.

"Average Rob, ben jij Papegaai?", vraagt Laura hem vervolgens. "Ik mag het niet zeggen volgens mijn contract met VTM dat ik Papegaai ben, dus ik ga daar liever niet op antwoorden", reageert Rob al grappend. 

Meer wil hij niet kwijt, maar het is hem ook wel opgevallen dat er heel veel mensen zijn die hem verdenken. Zelfs de familie van zijn vriendin denkt dat hij papegaai is. Dat wilde ze zelf eerst niet geloven, maar ondertussen weet ze het niet goed meer. 

"Nu komt ze thuis en zegt ze: 'Je bent toch echt niet Papegaai, hé?'", vertelt Rob. "Laat me met rust, ik wil gewoon een normaal leven leiden", antwoordt hij dan.

Download hier onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.