The Masked Singer Aster Nzeyimana en Lize Feryn duidelijk na 'The Masked Singer': "Gaan we niet doen"
COS
Aster Nzeyimana en Lize Feryn duidelijk na 'The Masked Singer': "Gaan we niet doen"
Foto: VTM

Het tweede seizoen van 'The Masked Singer' was eerder dit jaar weer een groot succes. Daarin moeten de Robots vast en zeker een aandeel hebben gehad.

Toen de Robots de maskers moesten afnemen bleken Lize Feryn en Aster Nzeyimana onder het gele en blauwe pak te zitten. Het koppel mocht als publiekslieveling de Robot-pakken zelfs nog een keer aantrekken in de finale.

Intussen merken Lize en Aster dat de hype (eindelijk) gaan liggen is, maar wekenlang werden ze erop aangesproken. Vooral door kinderen. Vaak krijgen ze ook de vraag of ze nog eens zullen optreden als de Robots.

Het antwoord? "Heel duidelijk: dat gaan we niet doen", klinkt het resoluut bij Aster in Story. "We krijgen veel aanbiedingen, maar Lize en ik gaan echt niet op een pensenkermis in ons robotpak staan."

"'The Masked Singer' was een zotte en unieke ervaring, maar je moet het ook niet nodeloos proberen te rekken. Al wil dat niet zeggen dat Lize en ik nooit meer samen zullen zingen, want dat doen we graag", besluit Aster Nzeyimana.

Meer nieuws

Meer nieuws

.