Anne De Baetzelier erg emotioneel na ernstig ongeval van zoon Vincent
COS
Anne De Baetzelier erg emotioneel na ernstig ongeval van zoon Vincent
Foto: VTM

Anne De Baetzelier heeft samen met haar partner Patrick drie kinderen. Vincent, een van haar zonen, raakte ooit betrokken bij een ernstig ongeval.

Het ongeval vond plaats in 2001. Anne De Baetzelier en haar kinderen gingen naar de bakker een taartje halen voor papa Patrick die van een buitenlandse reis naar huis kwam. Toen de 'Tien Om Te Zien'-presentatrice de auto aan de overkant van de bakker parkeerde, liep het mis.

De kinderen stapten uit en Vincent, die toen 3,5 jaar oud was, liep de straat over. Voor Annes ogen werd hij aangereden door een auto. Anne is meteen begonnen met hartmassages, terwijl iemand de ambulance belde. In het ziekenhuis werd er een schedelboring gedaan.

"Vincent heeft uiteindelijk vijf dagen in coma gelegen", vertelt Anne in Het Laatste Nieuws. "Hij was verlamd aan de rechterkant, kon niet meer praten en had een voet in het gips, maar stapje voor stapje ging hij vooruit." Vincent is gelukkig volledig hersteld. 

Alles kwam uiteindelijk goed. Toch heeft Anne het er nog steeds moeilijk mee. "Die week van dat ongeval was de pijnlijkste, de moeilijkste van m'n hele leven en als ik erover moet praten, maakt me dat nog altijd emotioneel", aldus Anne De Baetzelier.

Meer nieuws

Meer nieuws

.