VTM

Andy Peelman stelt ons zijn nieuwe collega voor: "Trots dat ik met zo'n grote meneer mag samenwerken"

door: COS
Andy Peelman in 'Spartacus Run'
Afbeelding bron: VTM
Michel Wuyts en Andy Peelman in 'Spartacus Run'
Afbeelding bron: VTM

Deze zomer hoeven we niet te vrezen voor al te veel herhalingen op VTM. De zender komt met heel wat zomerse programma's.

Een van die nieuwe programma's is het tot de verbeelding sprekende 'Spartacus Run'. Daarin gaan 24 BV's elke week van maandag tot vrijdag tot het uiterste om het bekende Spartacus Run-parcours met 10 spectaculaire hindernissen in de scherpst mogelijke tijd af te leggen.

Niemand minder dan de legendarische sportcommentator Michel Wuyts kruipt in het commentatorshokje om de duels van professionele commentaar te voorzien. Andy Peelman is vliegende reporter van dienst. Hij brengt verslag uit vanop het veld, interviewt de kandidaten, moedigt hen aan en jut hen op.

"Wat een heerlijke job heb ik toch. BV's die afzien en ik die er naast mag staan om ze nog wat meer op te jagen", lacht Andy Peelman. "Ik was verbaasd over de competitiviteit van de deelnemers. Velen gingen echt extreem diep om de beste tijd neer te zetten. Al waren sommigen vooral ook… hilarisch."

"Ikzelf heb me rot geamuseerd langs de zijlijn en ben trots dat ik met zo’n grote meneer als Michel Wuyts mag samenwerken. We vullen elkaar goed aan: Michel die op zijn legendarische manier commentaar geeft, en ik die mijn plezante zelve mag zijn."