Andy Peelman slaat enorme flater live op de radio
LHX
Andy Peelman slaat enorme flater live op de radio
Foto: VTM

Wanneer Andy Peelman te gast is op Qmusic, krijgt hij een bijzondere uitdaging voorgeschoteld. Die tot een goed einde brengen, blijkt verrassend moeilijk...

Presentator Vincent Fierens nodigt Andy Peelman uit om mee te dingen naar de 'Gouden Barbara'. Ze luisteren naar de hit 'Barbara Streisand', maar telkens wanneer er in het origineel 'Barbara Streisand' gezegd wordt, moet Andy een tv-programma opnoemen.

Andy begint vol overtuiging met 'Blind Getrouwd' en 'Expeditie Robinson', maar al bij de derde poging loopt het mis. Hij kan op geen enkel ander tv-programma meer komen.

"Ik weet niks meer! Ik weet echt niks meer!", roept hij gefrustreerd uit. "Ik had een black-out! Dat is zo'n ramp, hé! Ik kan me voor de kop slaan. Achterlijke worst dat ik ben! Daar word ik kwaad van."

Wat dat alles uiteraard extra grappig maakt, is dat Andy in zijn leven zélf al heel wat tv-programma's heeft gemaakt. "Uw eigen programma's niet vergeten, hé, Andy", reageert Vincent dan ook. Hij heeft er duidelijk meer plezier in dan Andy!

Meer nieuws

Meer nieuws

.