Andy Peelman eerlijk over 'The Masked Singer': "Had ik het moeilijk mee bij Karen Damen"
COS
Andy Peelman eerlijk over 'The Masked Singer': "Had ik het moeilijk mee bij Karen Damen"
Foto: VTM

'The Masked Singer' start vrijdag 14 januari met een uitgebreider speurdersteam. Karen Damen, Julie Van den Steen en Jens Dendoncker krijgen versterking.

Ruth Beeckmans, Andy Peelman en Kevin Janssens ruilen hun kostuums van Aap, Duiveltje en Wolf dit seizoen in voor een plekje achter de jurydesk van 'The Masked Singer'. Ze mogen dit seizoen meespeuren met Karen Damen, Julie Van den Steen en Jens Dendoncker.

Van zijn collega's is het vooral Karen die een grote indruk heeft gemaakt op Andy. "Ze is dedicated en heeft praktisch altijd gelijk, ik had het moeilijk om me niet door haar te laten meeslepen", bekent Andy in Humo.

Andy lijkt ook iets te hebben opgestoken van Karens gedrag in het eerste seizoen. "Als ik iemand op het spoor kwam, vlooide ik zijn of haar sociale media uit, of stuurde ik tijdens de opnames een berichtje om te zien of ik antwoord kreeg", geeft hij toe.

Andy had wel één voordeel. Hij weet als geen ander hoe het is om deel te nemen aan de show. "Ik vond het overigens erg leuk om speurder te zijn, want als deelnemer had ik vorig jaar te veel stress om echt te genieten", aldus Andy Peelman.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.