Aaron Blommaert doet iedereen fameus schrikken met verontrustend beeld
LHX
Aaron Blommaert doet iedereen fameus schrikken met verontrustend beeld
Foto: Photo News

Aaron Blommaert was vrijdagavond maar liefst twee keer VTM te zien. Eerst als Raven in 'Familie' en vervolgens als presentator van 'The Voice Kids'.

Als Raven is Aaron Blommaert uiteraard al een hele tijd een vaste waarde op VTM. Voor wie maar niet genoeg van hem krijgt, is vrijdag de afgelopen weken telkens dé tv-avond geweest: samen met Nora Gharib presenteerde hij immers ook 'The Voice Kids'.

Gisteren werd daarvan de razend spannende finale uitgezonden. Uiteindelijk was het Sikudhani uit het team van Pommelien Thijs die met de winst aan de haal ging.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av The Voice Kids (@thevoicekidsvlaanderen)

In 'Familie' was de stemming iets minder vrolijk. De drugsverslaving van Raven zorgt al wekenlang voor heel wat spanningen, en gisteren resulteerde dat in een bebloed gezicht en een ziekenhuisopname.

Op Instagram deelt Aaron Blommaert een beeld van elk tv-programma. De glamour van 'The Voice' staat in schril contrast met Ravens ellendige gezichtsuitdrukking.

De tweede foto ziet er zo angstaanjagend echt uit dat veel van zijn fans die niet naar 'Familie' kijken serieus schrikken. "Wat is er gebeurd??????", reageren ze. "Oei, alles oké met je?" "Wat heb je voor gehad, gaat het?"

Anderen weten gelukkig dat het een beeld uit 'Familie' is. "Ah, 't is toch niet echt, dan", klinkt het opgelucht.

Hoe slecht Aaron er ook uitziet als Raven, zijn volgers kunnen beide gedaanten wel smaken. "Ze zijn allebei te goed", schrijven ze. "Topacteur en presentator, ik ben fan van beide!" "Hoe meer Aaron, hoe beter."

Meer nieuws

Meer nieuws

.