BREAKING NEWS Jill uit 'Big Brother' reageert nadat ze naar ziekenhuis werd gebracht
PMN
Jill uit 'Big Brother' reageert nadat ze naar ziekenhuis werd gebracht
Foto: Big Brother

Het is een onrustige nacht geworden in het 'Big Brother' - huis. Jill werd onwel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Jill werd afgelopen nacht goed ziek. Ze moest braken en had ook ademhalingsproblemen. Rond halfvijf werd ze met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Intussen gaat het terug beter met Jill. Ze heeft ook voor het eerst gereageerd. “Ik heb er een enge en spannende nacht opzitten, maar ik voelde me goed begeleid door mijn medebewoners en de productie”, klinkt het.

“In het ziekenhuis bleek de hevige buikpijn voort te komen uit een verlate menstruatie, en gelukkig zijn die pijnen nu voorbij. Ik ben heel erg dankbaar voor de goede zorgen en kan niet wachten om het huis terug in te kunnen.”

VIER kreeg de kritiek dat er vrij laat werd ingegrepen. "Het leek alsof Jill misselijk was", reageert men bij de zender. "Toen de klachten erger leken te worden, is er meteen op een zo veilig mogelijke manier ingegrepen door de productie. Na overleg met Jill besloot de productie om voor de zekerheid een ambulance naar het huis te laten komen".

"Ook familie van Jill is ingelicht"

"Er zijn geen mensen in het huis geweest, omdat Jill zelf in staat was om naar de ambulance te lopen. Jill is intussen weer gezond en wel uit het ziekenhuis, waar na uit bloedonderzoek bleek dat er niets ernstigs aan de hand was."

"De productie lichtte ook al eerder vanochtend haar familie in, die intussen ook is gerustgesteld. Jill geeft zelf aan heel graag terug te willen naar haar medebewoners in het huis. We bekijken op dit moment of en hoe Jill coronaproof het huis weer in kan.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.