BREAKING NEWS Big Brother-kandidate Jill onwel naar ziekenhuis gebracht
PMN

De bewoners van Big Brother hebben een onrustige nacht achter de rug. Jill zorgde voor veel paniek bij de bewoners.

Jill werd rond half vijf vannacht naar het ziekenhuis gebracht met een ambulance. Een uur eerder werd duidelijk dat het echt niet goed ging met haar.

Je zag op de beelden van de livestream Jill rondlopen. Later kwamen er ook braakgeluiden uit het toilet. Naarmate de nacht vorderde begon Jill zich ook steeds slechter te voelen.

Rond vier uur werd Jill gevonden door haar medebewoners Thomas en Liese. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Zij waren volledig in paniek.

Niet veel later kwamen ook de andere bewoners kijken en ook zij raakten in paniek. Ze deden het teken dat de productie dringend moest ingrijpen wat ook gebeurde.

Er zijn heel wat mensen die op Twitter verontwaardigd reageren. Ze vonden dat de productie veel te laat ingreep. Jill heeft een goed uur door het huis gelopen en ze werd steeds slechter. Pas na een uur werd er ingegrepen.

Het is niet duidelijk wat er aan de hand is met Jill. Intussen liet Peter Van de Veire in de ochtendshow op MNM weten dat het intussen terug beter gaat met Jill.

Meer nieuws

Meer nieuws

.