Thuis 'Thuis'-kijkers zijn het met elkaar eens: "Ze is zo labiel"
'Thuis'-kijkers zijn het met elkaar eens: "Ze is zo labiel"
Foto: VRT/Thuis

'Thuis' wordt dagelijks gevolgd door veel Vlamingen. Fans discussiëren graag over de personages hun leven en hoe ze dat dan best leiden. Fanpagina's van de reeks op sociale media lopen dagelijks over met meningen van kijkers. 

Gisteren zagen we in 'Thuis' dat Paulien en Adil een gesprek voerden over Paulien haar toekomst. Ze is haar job bij het immobiliënkantoor beu aan het worden. Tijd voor een carrièreswitch. Ze stelde haar idee voor aan Adil.

Paulien wil graag als rouw- en verliesconsulente aan de slag. De psycholoog van Christine bracht dat idee in haar hoofd. "Ik denk dat dat iets voor mij is", zei ze tegen Adil. Ze zou er nog wel eerst studies voor moeten volgen.

'Thuis'-kijkers zijn minder enthousiast over het idee. "Paulien heeft geen standvastigheid in het leven, ze is alles direct beu, ik vind dat de naam Thuis kan veranderen in 'De vogelpik'", reageert iemand op Facebook.

"Ze moet vooral eerst aan zichzelf werken voor ze iets kan betekenen voor anderen" en "Zo zot als haar moeder", zeggen anderen. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.