Thuis 'Thuis'-kijkers voorspellen het al bij personage van Erik Goossens: "Dat zal vonken geven"
COS
'Thuis'-kijkers voorspellen het al bij personage van Erik Goossens: "Dat zal vonken geven"
Foto: VRT NU

We kregen in het vorige seizoen van 'Thuis' een gloednieuw gezicht te zien. Erik Goossens kruipt sinds juni in de huid van Alexander Cosyns.

Erik Goossens maakte pas laat in het 27ste seizoen van 'Thuis' zijn intrede als rechter Cosyns. Aangezien zijn personage wel al werd geïntroduceerd, wordt er al volop gespeculeerd over wat Toms golfmaatje teweeg zal brengen in het komende seizoen.

Op fanpagina's op Facebook doen kijkers alvast wat voorspellingen. "Hij wordt de nieuwe bad guy", zegt iemand. "Volgens mij de nieuwe toekomstige slechterik in 'Thuis'", zegt nog een kijker. Een fan van het programma is ervan overtuigd dat Alexanders intrede "weinig goeds" betekent.

Eerder werd al geopperd dat Alexander weleens gevoelens zou kunnen krijgen voor zijn studiemaatje Tom. Nu denken velen wat anders: "Die gaat gevoelens krijgen voor Karin." Kijkers vrezen dat Alexander er met Karin vandoor zal gaan. "Trouble in paradise, zo voorspelbaar."

"Gaat Karin afsnoepen van Tom en dan ambras tussen de twee vrienden", klinkt het. "Geen slecht scenario, want volgens mij is het voor Karin nu al een beetje saai geworden en kan ze best wat opwinding gebruiken", merkt iemand op. Eén ding is duidelijk: "Dat zal vonken geven."

Meer nieuws

Meer nieuws

.