Thuis 'Thuis'-kijkers doen pijnlijke voorspelling: "Dit zal de rechter beslissen"
COS
'Thuis'-kijkers doen pijnlijke voorspelling: "Dit zal de rechter beslissen"
Foto: Eén

Peter en Femke werden dinsdag in de rechtbank verwacht. Ze hielden er emotionele pleidooien. Femke haalde het verleden van Peter naar boven.

Kijkers van 'Thuis' zijn erg geschrokken door wat Femke te zeggen had. "Ik vond het erg... Niet oké en heel gemeen van Femke om die laatste dingen aan te halen", lezen we op Facebook. "Het was er echt over wat Femke deed. Peter zo vernederen... ronduit schandalig."

"Mijn hart brak, hoe erg kan je zijn... Femke, schaam je!", haalt een kijker uit. "Ik vond het erg wat Femke zei over de kinderjaren van Peter. Dat zou ze nooit uit eigen initiatief gezegd hebben. Ze is volledig in de ban van Karin."

Pleeggezin

'Thuis'-fans denken dat de rechter weleens een schokkend vonnis zal kunnen uitspreken. "Misschien draait het wel zo uit dat Vic bij geen van beiden mag blijven...", lezen we. "Straks krijgt geen één van de twee hem."

"Stel dat de rechter beslist dat Vic in een pleeggezin wordt geplaatst! Dan is het hek helemaal van de dam en zal Femke Karin verwijten dat ze haar zo ver liet gaan in de rechtbank", voorspelt iemand.

Meer nieuws

Meer nieuws

.