'Thuis'-actrice Tine Priem zag het helemaal mislopen: "Meteen begonnen aan mijn herstel"
COS
'Thuis'-actrice Tine Priem zag het helemaal mislopen: "Meteen begonnen aan mijn herstel"
Foto: VRT

Tine Priem speelt al zeven jaar de rol van Tamara in 'Thuis'. Tamara's draagmoederschap voor Lowie was afgelopen seizoen een grote verhaallijn. Ook in de seizoensfinale.

Drie jaar geleden ging het niet goed met Tine Priem. Ze worstelde met een burn-out. Het geboorde net voor de coronapandemie losbrak. "Dus die eerste lockdown was eigenlijk een godsgeschenk", zegt Tine in Primo.

"Ik mocht niet gaan werken en tijdens die verplichte rust ben ik meteen begonnen aan mijn herstel: veel slapen, luisteren, mediteren, stretchen, lezen, pilates, yoga en heel veel wandelen", vertelt de 'Thuis'-actrice. En dat vijf maanden lang.

Tine was tijdens haar burn-out met veel dingen tegelijk bezig: 'Thuis', maar ook haar webshop Gingers en een theaterstuk. "Het werd me allemaal wat te veel", zegt ze. "Nu breekt er ook een drukke tijd aan, maar ik weet hoe ik ermee moet omgaan."

Tine zal vanaf eind augustus weer in 'Thuis' te zien zijn. Althans... dat hopen we toch. Tines personage Tamara belandde in het ziekenhuis met een zwangerschapsvergiftiging. Zullen Tamara en het ongeboren kindje van Lowie het overleven?

Meer nieuws

Meer nieuws

.