Staat er te gebeuren in ‘Thuis’: Nieuwtje van Lowie slaat in als een bom bij Tamara, Drink in Bar Madam loopt uit de hand

door: PMN
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Vandaag start er een nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat opnieuw heel wat te gebeuren.

‘Primo’ komt met een vooruitblik. Dit staat er de komende tijd te gebeuren in ‘Thuis’.

Het laatste nieuwtje van Lowie slaat in als een bom bij Tamara. Vince beseft dat hij te ver is gegaan. Sam hoort dat er een vaste plaats vrijkomt in het woonzorgcentrum.

De hele planning van ACE moet omgegooid worden. Christine maakt zich zorgen over Adil. Die laatste gaat bij Tom langs voor juridisch advies.

Dieter blijft zich vragen stellen. Angèle laat Sam weten dat ze niet kan werken in Bar Madam. Gaat Bob akkoord met het voorstel van Lowie?

Lowie heeft het gevoel dat hij zijn beste vriend aan het verliezen is. Voor Tamara wordt het duidelijk wat er speelt in het hoofd van Bob. Sam moet Joren iets vertellen.

Simonneke en Angèle in 'Thuis'
Afbeelding bron: VRT

Er wordt een gunst gevraagd van Ilias, maar die weet niet hoe hij hiermee moet omgaan. Joren doet Niels een voorstel.

Ilias is nerveus voor zijn rechtszaak. Waldek kan het niet laten om zich te moeien, tot grote ergernis van Karin. Tom verliest een cliënt, maar schrikt pas als hij de ware toedracht kent.

Robin heeft met Marthe afgesproken. Peter en Alexander houden elk hun pleidooi en dan valt de uitspraak voor Ilias. Een drink in Bar Madam loopt wat uit de hand…   

Tags Thuis