Peter Van de Velde praat mond opnieuw voorbij: “Daar smullen de ‘Thuis’-kijkers van”

door: COS
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Peter Van de Velde onthulde eerder al dat Jacques, zijn personage in ‘Thuis’, binnenkort van het scherm verdwijnt. Nu lijkt hij opnieuw iets verklapt te hebben.

Peter plaatste op Instagram een bericht over de jubileumaflevering van 16 april. “Zo blij dat ik de 5.000ste aflevering mee ‘kleur’ mag geven”, citeert TV Familie het bericht van Peter.

Enkele kijkers interpreteren het woord ‘kleur’ tussen aanhalingstekens als een hint van Peter. Ze denken dat die kleur rood zal zijn en hij dus opnieuw een moord zal plegen.

Teasen en kietelen

In TV Familie reageert Peter op zijn ‘teaser’. “Naar ‘Thuis’ kijken meer dan 1,2 miljoen mensen, en het speciale is dat het niet stopt als het volgende programma start. Ervoor en erna zijn kijkers er ook mee bezig. Dat debat mee wat ‘kleur’ geven doe ik met plezier!”

Peter vindt zelfs dat het erbij hoort als je acteur bent in zo’n serie. “Ik probeer niets te verraden van het verhaal maar probeer net genoeg te teasen en te kietelen. Af en toe iets vertellen zonder écht iets te vertellen over het verhaal, daar smullen de ‘Thuis’-kijkers van.”