Makers van ‘Thuis’ doen belangrijke oproep aan de fans: “Willen je vragen om ermee te stoppen"

door: PMN
Thuis - Kerst
Afbeelding bron: Eén

De makers van ‘Thuis’ zijn het nieuwe jaar begonnen met een belangrijke oproep. Ze doen die oproep via hun Facebook.

“Er zijn veel dingen die we jullie toewensen in 2021. Dat het een jaar mag worden vol nieuwe kansen en hopelijk ontelbare knuffelcontacten.” 

“Wij, de ploeg van Thuis, hebben ook een wens voor het nieuwe jaar. Het is niet eens een grote en eigenlijk een hele evidente. Jullie hebben het misschien zelf ook al gemerkt dat de reacties onder onze posts soms echt te ver gaan. Wij hopen dat jullie hieraan in 2021 niet meedoen.”

“We willen vragen om mensen voor of achter de schermen op onze sociale media niet te beledigen. Meningen kunnen uiteraard altijd gedeeld worden, maar doe dit met respect, zonder mensen aan te vallen, uit te schelden of te kwetsen.”

“Laten we van 2021 een jaar maken waarin respectvol met elkaar praten het nieuwe normaal wordt, ook online. Een jaar waarin je kan zeggen wat je maar wil over Thuis, de verhalen, de personages of de acteurs, maar op een beleefde manier, zoals je zelf wil dat er met en over jou gesproken wordt.” 

"Daarom hebben we besloten groep opgericht"

“Daarom hebben we onlangs ook de Facebookgroep Hier kom ik Thuis opgericht, een besloten groep waarin we iedereen die wil de kans geven om binnen de fijne en respectvolle omgeving nog meer over Thuis te praten en te discussiëren.” 

“Wij maken ons op voor een fantastisch 2021 vol warme, liefdevolle en ook wel spannende verhalen in Thuis. Geniet ervan, ook in 2021!”

Of zoals Nancy zou zeggen: "Taxi Nancy:  vriendelijk zijn is verniet en ge krijgt het met garantie!"

Tags