Lynn Van den Broeck maakt zich opvallende bedenking na emotioneel moment in 'Thuis': "Is nu wel wreed ambetant"
COS
Lynn Van den Broeck maakt zich opvallende bedenking na emotioneel moment in 'Thuis': "Is nu wel wreed ambetant"
Foto: Instagram@lynn_vdbroeck

Op het huwelijksfeest van Bob & Tamara in 'Thuis' was er niet alleen plaats voor liefde, maar jammer genoeg ook voor verdriet. Viv maakte een einde aan haar relatie met Lowie.

"Wat wilt ge nu zeggen?", vraagt Lowie (Mathias Vergels) in 'Thuis'. "Dat ik u ga moeten loslaten", reageert Viv (Lynn Van den Broeck). Op Instagram reageert Lynn op de emotionele scène: "Toen ik in de lezing de break-up tussen Viv & Lowie las, kreeg ik spontaan kippenvel en tranen in mijn ogen."

Lynn wist dat het niet makkelijk zou worden. "Natuurlijk zijn we in het echt meer dan ooit verliefd, maar toch was het raar om hem daar op die dansvloer te laten staan... En eerlijk, ergens deed het efkes echt zeer", zegt de actrice. Lynn is wel erg fier op het resultaat en op de ploeg die de break-up zo mooi in beeld bracht.

De man van haar leven pakte ze achteraf nog eens extra hard vast. "Ik fluisterde in zijn oor: 'Het is gelukkig niet echt'. Merci, voor de fijne draaidagen samen, een dreamteam blijven we sowieso, ook al is het wreed ambetant dat ik nu alleen naar de set moet rijden", grapt Lynn.

https://www.instagram.com/p/CeMVkbaLFlV/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.