‘Frank en Simonne zullen opgelicht worden in ‘Thuis’ en op straat belanden’

door: COS
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Frank en Simonne staan op het punt hun huis te verkopen. Dat gaat volgens de ‘Thuis’-kijkers toch allemaal iets te snel.

Thuis’-fans vinden het maar naar wat er aan het gebeuren is met Frank en Simonne. Hoewel sommigen het verstandig vinden dat ze hun te grote huis zullen inruilen voor een kleiner appartement met de toekomst in gedachten, gaat het voor de meesten veel te snel.

“Het is bijna verkocht en ze zijn zelfs nog niet op zoek naar een andere woonst”, zegt Patricia op Facebook. “Sommige zaken blijven ze maar rekken en andere gaan razendsnel”, schrijft Petra. “Kapotte lamp in de badkamer en hup … de boel verkopen”, merkt Nancy op.

Oplichter

De kijkers ruiken daarbovenop onraad, aangezien Jacques verwikkeld is in de hele zaak. “Jacques is een vuil spelletje aan het spelen met Frank”, weet Lydia zeker. “Jacques is een oplichter en zal er met de centen vandoor gaan”, vreest Chris.

“Ik denk dat Frank en Simonneke op straat gaan belanden”, vreest Monique zelfs. Zou deze zaak ervoor zorgen dat Jacques eindelijk tegen de lamp zal lopen. Sabine denkt van wel: “Alles zal hierdoor aan het licht komen.”