Video Kawtar Ehlalouch heeft een mooie boodschap voor MNM-collega Peter Van de Veire

"MNM was altijd mijn radiokind. (...) Intussen hoor en zie ik een kerngezonde tiener. Dus ik kan gerust afscheid nemen", klonk het begin december vanuit de radiostudio. Na 13 jaar stopt Peter Van de Veire bij MNM en moeten collega’s en luisteraars afscheid nemen. Iets waar sidekick Kawtar Ehlalouch nog wat over kwijt wil.

Vandaag, op 1 april, hoorden we Peter voor de allerlaatste keer op MNM. Morgenavond wordt zijn afscheid met toeters en bellen gevierd in het Sportpaleis. ‘De grote Peter Van de Veire Sportpaleis show’ belooft spectaculair te worden. 

“Ik denk dat dat het moment is waar we nu naartoe leven. We zijn allemaal volop aan het voorbereiden. Superspannend”, aldus de radiopresentatrice. Maar wat na 2 april? “Alles wat er na 2 april zal gebeuren, is voor later. Daar kan ik nog niet veel over zeggen.”

Na al die vroege ochtenden met Peter heeft Kawtar nog een mooie boodschap voor hem. daarbij geeft ze nog prijs wat ze allemaal van hem mocht leren. Ook haar eigen ambities reiken verder. Bekijk het volledige gesprek in de video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.