Video Kathleen Aerts openhartig: “Was al een adoptieprocedure gestart”
Kathleen Aerts openhartig: “Was al een adoptieprocedure gestart”
Foto: VTM

Kathleen Aerts en haar man Steven hebben de tijd van hun leven in Zuid-Afrika. Samen runnen ze er hun guesthouse ‘Droom’. De twee lijken een geoliede machine die niet kapot te krijgen is. Maar hoe is hun romance eigenlijk ontstaan?

Aan Nina vertellen Kathleen en Steven dat ze elkaar leerden kennen in 2009. Kathleen haar laatste jaar als K3’tje was aangebroken, maar Steven was zich helemaal niet zo bewust van haar bekendheid.

En hoewel Kathleen had gezworen dat ze even single zou blijven, sloeg de vonk met Steven meteen over. Ze was eigenlijk zo klaar met de liefde dat ze zelfs al een adoptieprocedure had opgestart in haar eentje.

Die plannen werden snel opzij geschoven, want het zat meteen goed tussen Kathleen en Steven. Drie maanden na hun eerste ontmoeting vroeg hij haar ten huwelijk, een jaar later waren ze getrouwd en vrij snel daarna waren ze in verwachting.

En voilà, zo viel alles in zijn plooi. Ondertussen zijn ze 13 jaar samen, hebben ze twee zonen en vonden ze de job van hun leven.

Bekijk ook onze video hieronder.

Meer nieuws

Meer nieuws

.