Chris Van den Durpel maakt legendarische comeback: Kamiel Spiessens is terug

door: ISL
Chris Van den Durpel als Kamiel Spiessens

Chris Van den Durpel (61) maakte zojuist zijn legendarische comeback bekend. De lispelende tuinman Kamiel Spiessens is terug van weggeweest.

 

Chris Van den Durpel zijn populaire typetje Kamiel Spiessens werd begin jaren ‘90 bekend dankzij het spelprogramma ‘De Drie Wijzen’. Vervolgens werd hij gebombardeerd tot een gigantisch fenomeen. Zo kan jong en oud nog steeds ‘Het isj nie moeilijk, het isj gemakkelijk!’ meezingen. 

Na al die jaren mogen we opnieuw hilarische momenten met meneer Spiessens beleven. Met zijn nieuwe theatershow ‘Spiessens Spijbelt’ geeft het typetje zijn visie op de klimaatproblematiek. Ongetwijfeld lachen, gieren en brullen. En ja, ook o.a. Jimmy B., Snelle Eddy en Ronny King zullen van zich laten horen.

“Na 25 jaar fratsen op tv vond ik het meer dan hoge tijd om mijn carrière een keer over een andere boeg te gooien. Dat was ik twee jaar geleden al van plan, maar Maggie De Block stak daar met haar ‘Blijf in uw kot’ een stokje voor”, aldus Kamiel, op zijn eigen ‘speekselachtige’ manier.

‘Spiessens Spijbelt’ zie je vanaf woensdag 23 november 2022 in de theaterzalen. Tickets en info verkrijg je via www.comedyshows.be.

 

Tags