Royaltywatcher weet wat prinses Elisabeth gaat doen: "Mathilde zal het wel moeilijk vinden"
PMN
Royaltywatcher weet wat prinses Elisabeth gaat doen: "Mathilde zal het wel moeilijk vinden"
Foto: Photonews

Prinses Elisabeth heeft haar militaire opleiding met glans afgesloten. Een jaar volgde ze een militaire opleiding aan het KMS.

Royaltywatcher Thierry Debels laat zijn blik schijnen over de band onderling bij de kinderen van koning Filip en koningin Mathilde. Het is vooral Mathilde die bezig met hen op te volgen, zo blijkt. 

"Ik moet zeggen dat de kinderen van Filip en Mathilde een vrij goede verstandhouding hebben met elkaar. Kroonprinses Elisabeth kan het zeer goed vinden met haar jongste zusje Eléonore", legt Thierry Debels aan Showbizz24. 

"Bij haar broer Gabriël merk je wel dat hij een puber is, maar het lijkt erop dat hij zijn draai wel gevonden heeft. Ik denk dat de verstandhouding onderling wel vrij goed zit tussen de vier kinderen van het koninklijk gezin. Mathilde hecht daar volgens mij veel belang aan."

"Mathilde volgt al de zaken aangaande haar kinderen heel nauwgezet op. Ze is ook een strenge moeder. Een soort helikoptermoeder die boven alles cirkelt en alle zaken in de gaten houdt. Ze heeft al in enkele interviews gezegd dat zij ervoor zorgt dat de kinderen hun huiswerk doen. "

"Maar haar kinderen worden ook al wat ouder. En wanneer Elisabeth in het Verenigd Koninkrijk is, zal ze wel een beetje meer zelfstandig kunnen zijn.  Mathilde daarentegen zal het toch wel moeilijk hebben om haar dochter wat meer los te laten", besluit de royaltywatcher.
 

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.