Interview Royaltywatcher maakt zich opvallende bedenking over kinderen van Laurent: "Die horen dat ook"
WVDS

Koninklijk expert Thierry Debels deed voor het voorwoord van zijn nieuwe boek ‘De jonge royals van België’ een beroep op collega Kathy Pauwels. 

“Kathy Pauwels kent het gezin van Laurent zeer goed. En volgens wat ik van haar begrepen heb, was Laurent weinig aanwezig toen zijn kinderen nog jong waren”, vertelt Thierry Debels aan Showbizz24.

Groot verschil met zijn ouders

“Vanaf dat ze iets ouder werden toonde hij wel meer interesse in de opvoeding van zijn kinderen. Zeker met zijn tweeling Nicolas en Aymeric (15) zou hij heel actief bezig zijn.” 

“In ieder geval veel meer dan zijn ouders destijds met hem bezig zijn geweest. Dat kunnen we alleen maar toejuichen.”

Blijft een rare vogel

“Maar Laurent blijft wel een rare vogel, daar moeten we eerlijk in zijn. Als je dan ziet wat hij weer over Claire heeft verteld, dat ze het kotsbeu is. Ik vraag me soms af wat de impact is op zijn kinderen wanneer Laurent weer zulke uitspraken doet.” 

“Die kinderen moeten dat toch ook horen of lezen over hun vader. Kwestie van opvoeding denk ik wel dat hij zijn best doet. Maar af en toe mist hij ook de kans om te zwijgen.”

Het boek ‘De jonge royals van België’ is te koop bij de Standaard Boekhandel.

WIN EEN EXEMPLAAR VAN HET BOEK
Stuur een goede vraag over het Belgisch koningshuis door voor royaltywatcher Thierry Debels naar win@showbizz24.be en maak kans op een gratis exemplaar van het boek!

Meer nieuws

Meer nieuws

.